Call us
airconditioning
Home | Airco | Plafondonderbouw Unit

Plafondonderbouw Unit

Een plafondonderbouw unit heeft een ruimtebesparende, moderne vormgeving en zijn ontworpen voor montage tegen het plafond.

De swingklep kan automatisch op en neer bewegen om de lucht nog gelijkmatiger te verdelen tot in iedere hoek van de ruimte. Wanneer de binnenunit wordt uitgezet, zullen de uitblaaslamellen automatisch sluiten. De unit krijgt daardoor een nog slanker uiterlijk. Deze airco is dan ook perfect als er geen inbouwmogelijkheden zijn in je plafond. Door de speciaal gevormde uitblaaslamel die de lucht horizontaal uitblaast blijft de lucht als het ware kleven tegen het plafond. Hierdoor kan de lucht veel verder komen en wordt de lucht dus ook veel beter verspreid over de ruimte. 

De optimale klimatisatie in functie van de plafondhoogte.

Zelfs voor plafonds tot 4,2 m hoog kan de meest geschikte luchtstroom gekozen worden: efficiëntie en comfort gegarandeerd. Doordat je zo hoog kan gaan en toch nog een perfecte luchtstroom hebt is deze dan ook uitermate geschikt in ruimtes waarbij het plafond net iets hoger is dan normaal. Delta Cooling helpt dan ook met plezier om deze plafondonderbouw unit bij jouw te komen plaatsen.

plafondonderbouw unit

We houden u koel in de zomer en lekker warm in de winter!

logo

Delta Cooling

Kiewitstraat 194
3500 Hasselt
E: info@delta-cooling.be
T: 0470 / 55 14 98

Ook partner voor bedrijven

Service & Contact

Service
Offerte aanvragen

Mitsubishi
Copyright © 2021 - Delta Cooling. All rights reserved. Privacybeleid - Algemene voorwaarden
website by   De shapers
edit afsluiten