Call us
airconditioning
Home | Airco | Kanaal Unit

Kanaal Unit

Een kanaal unit wordt meestal geheel uit het zicht (boven het verlaagd plafond of in een aanpalende bergruimte) gemonteerd.

Bij de kanaal unit airco word door middel van luchtroosters en/of luchtkanalen de geconditioneerde lucht in de ruimte gebracht. De posities van de roosters zijn flexibel naar de wens en budget van de klant. Deze units zijn uw beste garantie voor een optimaal comfort en hoge efficiëntie. Tevens kunnen de roosters in de kleur en stijl van de desbetreffende ruimte gekozen worden. Deze unit heeft een compacte afmetingen en lage inbouwhoogte
waarbij de afmetingen van deze kanaalunits behoren tot de kleinste op de markt. Dankzij een inbouwhoogte van slechts 20 cm kan deze unit ingebouwd worden in valse plafonds met een beperkte hoogte. Bij Delta Cooling helpen we je dan ook om de juiste plaats te kiezen om deze ventilatie zo weinig mogelijk te laten opvallen. Dit is dan ook de ideale airco om te plaatsen in een verlaagd plafond of kloof die niet al te groot is. doordat het een horizontale instalatie is, kan je het nog beter wegwerken.

Kanaal unit

We houden u koel in de zomer en lekker warm in de winter!

logo

Delta Cooling

Kiewitstraat 194
3500 Hasselt
E: info@delta-cooling.be
T: 0470 / 55 14 98

Ook partner voor bedrijven

Service & Contact

Service
Offerte aanvragen

Mitsubishi
Copyright © 2021 - Delta Cooling. All rights reserved. Privacybeleid - Algemene voorwaarden
website by   De shapers
edit afsluiten